Judith El ZeinJudith El Zein - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Η Μικρή Μάγισσα (2018)

Η μικρή μάγισσα του Οτφριντ Προισλερ έγινε ταινία. Απ τις ομορφότερες ιστορίες για παιδιά και όσους είναι ακόμα έγινε μια εκπληκτική ταινία, απολαυστική υπέροχα ατμοσφαιρική και συνεπής στο ύφος του βιβλίου. Ευχαριστούμε για τα μαγικά λεπτά που μας χάρισε βάζοντας μας στον κόσμο της που δεν γινόταν να ήταν καλύτερα φτιαγμένος.

Κριτική από Dora Cont στις 02/09/2022

Ευτυχία (2019)

ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ .ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Κριτική από ΓΕΩΡΓΙΑ στις 13/05/2020

Ο Πατριός (2009)

Πρόκειται για ριμέικ του "Έξαψη Βίας" του 1987, το οποίο είναι ένα κλασικό B-class θρίλερ, με τον Terry "John Locke" O'Quinn να είναι πολύ πειστικός για τον ρόλο του ψυχοπαθούς. Αυτό το φτωχό remake είναι κακό, ξεκινώντας με το πρωταγωνιστικό ρόλο του περίεργου Dylan Walsh. Η μεταφορά της ιστορίας από τα τέλη της δεκαετίας του '80 στο 2009 είναι παράλογη, καθώς με τα σημερινά μέσα...

Κριτική από Ταινιομανής στις 26/10/2020