Theo LandeyTheo Landey - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Αγρυπνος στο Σιάτλ (1993)

Πολύ γλυκιά ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες και δυο, από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς..!!!! Διαχρονική ταινία που όσες φορές και να την δεις αισθάνεσαι το ίδιο ενδιαφέρον και τις ίδιες συγκινήσεις, όπως την πρώτη φορά που θα την είχες δει. Αξίζει σαν ταινία...!!!! Πάρα πολύ καλή..!!!!

Κριτική από ΔΩΡΟΘΕΑ στις 07/01/2020

Η Γυναίκα Βασιλιάς (2022)

Εργαρα από τις λίγες!!! Είναι μια πραγματικότητα που υπήρχε αλλά η δύναμη της ψυχής και του μυαλού φτάνει σε άλλους ορίζοντες!!! Δύσκολα μονοπάτια ζουν οι γυναίκες αλλά χάρη σ' αυτές έχουμε την ελευθερία μας!!!! Λυπάμαι για όσα πέρασαν και όσα περνούν και στη σημερινή εποχή πολλές γυναίκες.... Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες και στους σεναριογράφους!!

Κριτική από Βίκη στις 27/09/2023

Suntan (2016)

Ο Μάκης Παπαδημητρίου είναι ο Κωστής, ένας σοβαρός γιατρός στη μέση ηλικία που ζει στην Αντίπαρο. Είναι μόνος και μοναχικός και φαίνεται προβληματικός. Δεν είναι ευχαριστημένος με το μέρος, τη δουλειά του και γενικά τη ζωή του. Παρότι έχει περάσει ένας δύσκολος χειμώνας, οι ελπίδες του αναπτερώνονται καθώς γνωρίζει μια ομάδα νέων τουριστών. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η Έλλη Τρίγκου...

Κριτική από Jon07 στις 10/02/2024