Kaniehtiio HornKaniehtiio Horn - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Σμύρνη μου Αγαπημένη (2021)

Πρώτα από όλα η ταινία είχε από τους υψηλότερους προϋπολογισμούς στην ιστορία των ταινιών ελληνικής παραγωγής αλλά ήταν αναμενόμενο κανείς πέρα από την Ελλ΄δα να μην ενδιαφερθεί. Όλη η ταινία βασίζεται στην οικογένεια της Μιμής (Ντενίσης) και τη ζωή των Ελλήνων στη Σμύρνη από το 1916 και μετά. Βλέποντας την ταινία θα παρατηρήσετε αρκετά κενά στην πλοκή. Οι ερμηνείες είναι καλές,...

Κριτική από ΠαΠι στις 01/06/2023

Βασικό Ένστικτο 2 (2006)

Όποιος έχει δει το 1, η ταινία "Βασικό Ένστικτο 2:Εθισμός στον Κίνδυνο" θα του φανεί μέτρια, διότι η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο, το 2 είναι στην πραγματικότητα μία καλή που αξίζει κάποιος να δει. Το καλύτερο σημείο της είναι τα τελευταία 20 λεπτά, όπου οι εκπλήξεις-ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Το τέλος της ταινίας διφορούμενο και ευφυές!

Κριτική από Σίκουελ στις 05/08/2018

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023