Poppy Lee FriarPoppy Lee Friar - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος (2020)

Τι να πω δε κατάλαβα τίποτα. Η ταινία φαινόταν λίγο κουλη απ'την αρχή αλλά έλεγα κάπως θα μας βάλει ο σκηνοθέτης στο νόημα. Αλλά οι σκηνές γινόντουσαν όλο και πιο ακαταλαβιστηκες και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών: "τι θέλει να μας πει ο ποιητής"; Αν κάποιος έπιασε το μήνυμα της ταινίας ας μου το πει και μένα έτσι για να μου φύγει η απορία.. 2 ολόκληρες ώρες απορίας!..

Κριτική από Κωνσταντινα στις 15/10/2020

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022

Ελεύθερος Σκοπευτής (2014)

Βασισμενη στη πραγματική ιστορία του Καρλ Κάιλ, πρόκειται για μια εξαιρετική ταινία σε όλα τα επίπεδα. Ο Κλιντ Ίστγουντ μεγαλουργεί για ακόμα μια φορά εξυμνώντας τα αμερικανικά ιδεώδη και παράλληλα κατακρίνοντας μεσα από το σενάριο και τη κάμερα του ως σκηνοθέτη τον πόλεμο στο Ιράκ. Ένας είναι εδώ ο πρωταγωνιστής, ο Μπράντλεϊ Κούπερ στον ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή, τον οποίο...

Κριτική από CineBud στις 27/06/2019