Μπρους ΝτέιβισονΜπρους Ντέιβισον - Ταινίες - Σελίδα 1

Εμφάνιση 1-24 από 35 ταινίες

Κριτική ταινιών

Κορσές (2022)

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να παρακολουθήσετε αυτήν την ταινία. Θα μπορούσατε να αναλύσετε την ιστορική της ακρίβεια και να βρίσκατε αφορμές για κριτική. Θα μπορούσε να σας ενοχλεί το γεγονός ότι αναμένεται να συμπάσχουμε με μια αυτοκράτειρα και θα βρίσκατε τους προσωπικούς της αγώνες μικροσκοπικούς, ακόμη και αξιολύπητους, σε σύγκριση με την πραγματικότητα των συνανθρώπων...

Κριτική από Carol στις 02/12/2023

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022

Άνθρωπος από Ατσάλι (2013)

Ανεξάντλητο θέμα εδώ και δεκαετίες ο Σούπερμαν. Σε μια καλοφτιαγμένη για το είδος περιπέτεια, ο Χένρι Καβίλ στον ρόλο του γνωστού υπερήρωα, σώζει φυσικά τον κόσμο μας από τον κίνδυνο αφανισμού από εξωγήινες δυνάμεις. Αν σας αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες, καλά θα κάνετε να τη δείτε!

Κριτική από Π.Κ. στις 11/07/2018