Tracy Letts

Κριτική ταινιών

Jarhead 3: Η Πολιορκία (2016)

Κάθε sequel του Jarhead και χειρότερο. Αμερικανοί στρατιώτες στη Μέση Ανατολή ενάντια σε φανατικούς τζιχαντιστές. Τόσο πρωτότυπο. Σα να βλέπεις shoot-em up στον υπολογιστή, χωρίς να παίζεις εσύ. Ανύπαρκτο σενάριο, αδιάφοροι (και ίσως κακοί) πρωταγωνιστές, καμία σκηνοθεσία σε μια λαίλαπα πυροβολισμών και σκοτωμών χωρίς νόημα.

Κριτική από ΠαΠι στις 04/07/2018

Όλοι Θέλουν από Λίγο!! (2016)

Τοποθετημένο στις αρχές της δεκαετίας του 1980 σε μια πανεπιστημιούπολη στις τελευταίες μέρες πριν αρχίσουν τα μαθήματα, η ταινία ακολουθεί κυρίως τον pitcher Jake (Blake Jenner) καθώς συναντά τους συμπαίκτες του στο μπέιζμπολ. Η ομάδα, η οποία εξαιτίας της έλλειψης στέγης στην πανεπιστημιούπολη έχει στεγαστεί σε δύο σπίτια δίπλα στην πόλη, αποτελείται από ένα συνδυασμό πολύχρωμων...

Κριτική από Editorial στις 06/07/2019

Βασικό Ένστικτο 2 (2006)

Όποιος έχει δει το 1, η ταινία "Βασικό Ένστικτο 2:Εθισμός στον Κίνδυνο" θα του φανεί μέτρια, διότι η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο, το 2 είναι στην πραγματικότητα μία καλή που αξίζει κάποιος να δει. Το καλύτερο σημείο της είναι τα τελευταία 20 λεπτά, όπου οι εκπλήξεις-ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Το τέλος της ταινίας διφορούμενο και ευφυές!

Κριτική από Σίκουελ στις 05/08/2018