O-T FagbenleO-T Fagbenle - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Lucky (2017)

Η ταινία ακολουθεί τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στην εξερεύνηση του θανάτου και στον εορτασμό της ζωής και τελικά καταφέρνει να είναι και τα δύο. Ο Lucky είναι ένας χαρακτήρας που στην αρχή δεν ενδιαφερόταν καθόλου για τη θνησιμότητα του. Δεν το σκέφτηκε γιατί δεν χρειάστηκε. Αλλά όταν τα σημάδια της μεγάλης ηλικίας αρχίζουν να εμφανίζονται, ο Lucky δεν μπορεί παρά να δει τον θάνατο...

Κριτική από Eldorado στις 06/07/2021

Το Φάντασμα της Όπερας (2004)

Καταπληκτική !!! Η μουσική του δημιουργού Andrew Loyd Weber η σκηνοθεσία και οι φωνές των ηθοποιών σε ταξιδεύουν σε ένα κόσμο μαγικό. Όσοι αγαπούν τα μιούζικαλ αυτήν την ταινία θα την λατρέψουν !!! Η μεγάλη έκπληξη ο Τζεραρτν Μπάτλερ τόσο υποκριτικά όσο και φωνητικά !!! Το ενδιαφέρον στην πλοκή παραμένει αμείωτο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Κριτική από Δημοσθένης στις 28/12/2023

Μία Υπόσχεση (2013)

Υπόσχεται πάθος αλλά αποτραβιέται σαν συνεσταλμενη κοπελίτσα. Υπόσχεται μυστήριο και μετά ξεδιπλώνεται με χασμουρητό. Η φαση της παρατημένης φτωχουλας ...υποτονική και αβέβαιη και η ίδια αν τον ήθελε πραγματικά. Γενικά οι ηθοποιοί θυμιζουν δημοσίους υπαλλήλους που κάνουν το ωράριο τους. Δε μού άρεσε.

Κριτική από Βούλα Μιχαλέα στις 24/08/2020