Andrew LeesAndrew Lees - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Για Πάντα (2020)

Αγαπώ πολύ τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολου και θα ήθελα πολύ να δω αυτήν την ταινία.Βεβαια νομίζω πως απαγορεύεται για τα παιδιά και είμαι μόλις 12 ετών.Θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά μου να πάμε αλλά δεν το βλέπω.Πσντως ότι και να γίνει εγώ θα τους στηρίζω και θα τους αγαπάω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Κριτική από Αργυρω στις 15/12/2019

Το Κρυφτό (2005)

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Ντακότα Φάνινγκ είναι και οι δύο εξαιρετικοί, οι ερμηνείες τους ήταν εξαιρετικά πραγματικές και πειστικές. Η Ντακότα ήταν ήδη αρκετά ταλαντούχα για την ηλικία της, και ο Ντε Νίρο δίνει μια άλλη εξαιρετική παράσταση όπως πάντα (αν και φαίνεται αρκετά μεγάλος για πατέρας της Emily). Η Φάμκε Γιάνσενέχει και η Ελίζαμπεθ Σου είναι επίσης πολύ καλές. Στην πραγματικότητα,...

Κριτική από ΠαΠι στις 12/12/2020

Για Πάντα (2020)

Η ταινια ειναι μια πληρης αντιγραφη του τουρκικού Issiz Adam το οποιο και παλι δεν κατάφερε να φτασει. Πολλες διαφημισεις, πολυ μετριοι οι πρωταγωνιστες. Ας δοθουν ευκαιριες σε πιο ικανους ανθρωπους με ταλεντο και ιδεες να κανουν ταινιες. Αδικειται ο ελληνικος κινηματογράφος με αυτα. Ο Τσιμιτσελης και η Γερονικολου ας μεινουν στο instagram.

Κριτική από Κωνσταντίνα στις 12/01/2020