Shea FarrellShea Farrell - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Τσίρκο Του Μυστηρίου (2003)

Μάλλον η καλύτερη σειρά μυστηρίου όλων των εποχων.Βαρυ ψυχολογικο θρίλερ προσωπική εκτίμηση και σε προσωπικό γούστο, το καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ.Δυστηχως η πανάκριβη αυτή παραγωγή δεν έπιασε τα προσδοκώμενα ταμεία , με αποτέλεσμα να μας αφήσει άφωνους και τρελαμενους χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί παρά τα χιλιάδες αιτήματα στην Hbo για την συνέχεια της σειράς.

Κριτική από ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ στις 16/02/2024

Σε Επιφυλακή (2006)

Δεν ξέρω για το 2006 αλλά σήμερα η ιδέα του Michael Douglas στα 60 του τότε, ως σούπερ πράκτορα φαντάζει σαν κακόγουστο αστείο. Αντίθετα ο Kiefer Sutherland σε δεύτερο ρόλο φαίνεται πολύ πιο πειστικός ως αστυνομικός. Οι Kim Basinger και Eva longoria σε μικρούς αδιαφορους ρόλους. Μια ακόμη παραγωγή του Χόλιγουντ που πάει με το κιλό με τη συνταγή της CIA, του FBI και του προέδρου...

Κριτική από Nestor στις 11/08/2019

Η Ζωή Είναι Ωραία (1997)

Υπέροχη ταινία. Η καλύτερη της τελευταίας 25ετίας! Από σύλληψη, παίξιμο, σενάριο, ένα θαύμα! Σε κάνει και γελάς, αλλά συγχρόνως σε συγκινεί τόσο γλυκά... Τέτοιες ταινίες σπανίζουν! Η δε μουσική του ανεπανάληπτη. Η συνεργασία Πιοβάνι - Μπενίνι έκανε το θαύμα της! Θα την έχω δει πάνω από δέκα φορές!

Κριτική από Βασίλης Αναστασιάδης στις 06/09/2022