Phillip ChorbaPhillip Chorba - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Ο Κόμης (2023)

Μια αηδία για ανώμαλα κι ανήθικα μυαλά,η υπεροχή του τίποτα με τοποθετηση ιστορικων μορφών σε ένα μπαχαλο μπλέντερ ιδεων του ψυχασθενή πληροφοριοδότη της παγκοσμιοποιημένης καθεστηκυίας τάξης των ανόητων εφευρετών της επικείμενης κολάσεως.Δειτε την και θα με θυμηθείτε την στιγμή εκείνη.

Κριτική από Ηρακλής στις 24/01/2024

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022

Μετά (2019)

Το AFTER ξεκινά την ημέρα που η Τέσα Γιανγκ (Josephine Langford) εγκαταλείπει το σπίτι για το κολέγιο. Η μητέρα της, η Κάρολ (Selma Blair), παλεύει να την μεταπείσει, ειδικά όταν συναντά τη συγκάτοικο της κόρης της, αλλά καθησυχάζεται καθώς η Τέσα ήταν πάντα υπεύθυνη και εργατική. Η Τέσα έχει επίσης το ίδιο αγόρι από τότε που ήταν παιδί - αλλά αυτό αλλάζει όταν συναντά τον όμορφο,...

Κριτική από William στις 24/05/2019