Natalie LicontiNatalie Liconti - Ταινίες

Κριτική ταινιών

When the Mist Clears (2022)

Εδώ υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να το προσπεράσεις εύκολα και λέγεται Gena Miller στον ρόλο της Ισαμπέλας. Είναι και το μοναδικό αξιοθέατο της ταινίας - αν τη δείτε, θα καταλάβετε. Η πρωταγωνίστρια, είναι κακομαθημένη και δεν είναι σίγουρη τι να κάνει με τον εαυτό της (ή με το απίστευτο σώμα που της έχει δώσει ο Θεός) και την παίρνουν επίσης από αυτόν τον κόσμο ... είναι ακόμα...

Κριτική από Γατούλης στις 27/01/2024

Για Πάντα (2020)

Η ταινια ειναι μια πληρης αντιγραφη του τουρκικού Issiz Adam το οποιο και παλι δεν κατάφερε να φτασει. Πολλες διαφημισεις, πολυ μετριοι οι πρωταγωνιστες. Ας δοθουν ευκαιριες σε πιο ικανους ανθρωπους με ταλεντο και ιδεες να κανουν ταινιες. Αδικειται ο ελληνικος κινηματογράφος με αυτα. Ο Τσιμιτσελης και η Γερονικολου ας μεινουν στο instagram.

Κριτική από Κωνσταντίνα στις 12/01/2020

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023