Κέβιν ΧαρτΚέβιν Χαρτ - Σελίδα 2

Κριτική ταινιών

Ο Κόμης (2023)

Μια αηδία για ανώμαλα κι ανήθικα μυαλά,η υπεροχή του τίποτα με τοποθετηση ιστορικων μορφών σε ένα μπαχαλο μπλέντερ ιδεων του ψυχασθενή πληροφοριοδότη της παγκοσμιοποιημένης καθεστηκυίας τάξης των ανόητων εφευρετών της επικείμενης κολάσεως.Δειτε την και θα με θυμηθείτε την στιγμή εκείνη.

Κριτική από Ηρακλής στις 24/01/2024

Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς (2001)

Αν και γυρισμένη στην Αγγλία, το θέμα και τα συναισθήματα των θεατών σε όλο τον κόσμο πρέπει να είναι καθολικά. Η πλοκή έμεινε αρκετά πιστή στο βιβλίο με μερικές εξαιρέσεις, αλλά ο τόνος παρέμεινε ο ίδιος. Όταν το είδα στο σινεμά, υπήρχαν πολλοί άντρες ανάμεσα στου θεατές που έμοιαζαν να τους έχουν σύρει εκεί, αλλά 5 λεπτά μετά γελούσαν τόσο δυνατά, το ίδιο με τις γυναίκες. Αυτή...

Κριτική από Μαρίκα στις 11/01/2021

Ο Εξορκισμός Της Έμιλυ Ρόουζ (2005)

Φοβερή !!!!! Πολύ τέλεια σκηνική παρουσία με αληθινά εφέ και πολύ διαπεραστικά!!! Αληθινή ιστορία!!!! Οι ηθοποιοί το συναίσθημα που δημιουργείτε διαπερνά την ψυχή σου… και έχεις φόβο και λύπη για την ταλαιπωρία αυτής της κοπέλας που πέρασε τόσο άσχημα…….!!! Στον κάθε έναν μπορεί να συμβει και να περάσει αυτό το μαρτύριο…. αλλά η δύναμη της πίστης στον Θεό όλα τα νικά !!!!

Κριτική από Γιώργος στις 18/02/2024