Τζέιμς ΜακαβόιΤζέιμς Μακαβόι - Ταινίες - Σελίδα 1

Εμφάνιση 1-24 από 35 ταινίες

Κριτική ταινιών

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος (2020)

Τι να πω δε κατάλαβα τίποτα. Η ταινία φαινόταν λίγο κουλη απ'την αρχή αλλά έλεγα κάπως θα μας βάλει ο σκηνοθέτης στο νόημα. Αλλά οι σκηνές γινόντουσαν όλο και πιο ακαταλαβιστηκες και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών: "τι θέλει να μας πει ο ποιητής"; Αν κάποιος έπιασε το μήνυμα της ταινίας ας μου το πει και μένα έτσι για να μου φύγει η απορία.. 2 ολόκληρες ώρες απορίας!..

Κριτική από Κωνσταντινα στις 15/10/2020

Η Μικρή Μάγισσα (2018)

Η μικρή μάγισσα του Οτφριντ Προισλερ έγινε ταινία. Απ τις ομορφότερες ιστορίες για παιδιά και όσους είναι ακόμα έγινε μια εκπληκτική ταινία, απολαυστική υπέροχα ατμοσφαιρική και συνεπής στο ύφος του βιβλίου. Ευχαριστούμε για τα μαγικά λεπτά που μας χάρισε βάζοντας μας στον κόσμο της που δεν γινόταν να ήταν καλύτερα φτιαγμένος.

Κριτική από Dora Cont στις 02/09/2022

Η Ληστεία (2017)

Καθόλου κακή, την είδα σήμερα στο ΕΡΤ flix. Στην πραγματικότητα θα έλεγα ότι για γαλλική παραγωγή ήταν αρκετά καλή. Ειδικά όταν σκέφτομαι όλες αυτές τις ίδιες ανόητες αμερικανικές ταινίες του ίδιου τύπου που μας βομβαρδίζουν τις τελευταίες δεκαετίες. Οι ηθοποιοί δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί, ούτε μπορούμε να πούμε ότι η ταινία έχει το super σενάριο. Τρεις μικροκακοποιοί αποφασίζουν...

Κριτική από Δανάη στις 22/02/2022