Patrick Hughes - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023

Το Νησί του Φόβου (2015)

Λοιπον, η ταινία δεν μου αρεσε καθόλου! Δεν θελω να γίνω κακος αλλά αρχικά ας ξεκινήσουμε από τον κάμερα μαν..φίλε επιληψία έχεις ; Δεύτερον, η σκηνοθεσία απαίσια από την μια σκηνή στην άλλη χωρίς νοημα. Τρίτον, περίμενα 2 ωρες μέχρι να αποκτήσει λιγο νοημα (τελικά δεν απέκτησε ποτε)

Κριτική από Jacob sartorius στις 09/01/2021

Ιντιάνα Τζόουνς: Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού (1981)

Σήμερα ξεχνάμε πόσο όμορφα μπορεί να είναι τα blockbusters. Η υπερβολική χρήση των ψηφιακών εφέ καθιστά τα πάντα δυνατά και επομένως τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Στη σειρά του Ιντιάνα Τζόουνς φαίνεται στην πραγματικότητα να αισθάνεστε τον σωματικό πόνο που έπρεπε να περάσουν μερικοί από τους ηθοποιούς/στάντμεν για να προσφέρουν 2 ώρες καθαρής ψυχαγωγίας. Φυσικά η ιστορία έχει...

Κριτική από ΑΛΕΞ στις 16/09/2020