Julianna GuillJulianna Guill - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023

Γλυκειά Τσάριτυ (1969)

Υπέροχη ταινία και ερμηνείες σε ένα από τα πιο εμβληματικά μιούζικαλ όλων των εποχών! Αθάνατα τραγούδια, απολαυστικό σενάριο, σαρκασμός, υπέροχη φωτογραφία και εικόνες της Νέας Υόρκης, η πρωτεύουσα του αμερικανικού ονείρου που τελικά ματαιώνει τα φιλόδοξα όνειρα πολλών κατοίκων της. Υπέροχες οι χορογραφίες του Bob Fosse και η ερμηνεία της Shirley Mclaine.

Κριτική από Theo musical στις 25/08/2023

Η Παρακολούθηση (2008)

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον εδώ βρίσκεται στον ρόλο ενός ρατσιστή αστυνομικού, του οποίου η ησυχία και οι αρχές διαταράσσονται με τον ερχομό ενός προοδευτικού ζευγαριού στη γειτονιά του, ζευγάρι που υποδύεται ο Πάτρικ Γουίλσον με την Κέρι Ουάσινγκτον. Μικρό το καστ, απλό το σενάριο, ίσα ίσα να περάσει καλά η ώρα μας. Ο πρωταγωνιστής μας Τζάκσον κάνει καλά αυτό που κάνει και γενικά η ταινία...

Κριτική από Eldorado στις 07/08/2019