Ewens AbidEwens Abid - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Μα Φυσικά και Νοιάζομαι (2020)

Απο τις πολύ μέτριες ταινίες που έχω δει τελευταία.Το σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά,η σκηνοθεσία για κλάματα,οι ηθοποιοί κάναν ότι μπορούσαν για να περάσει το δίωρο. Ούτε κωμωδία ούτε θρίλερ.Απο την αρχη σχεδόν δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.Με εκνεύρισε και έχασα 2 ώρες τζάμπα.Δεν τη συστήνω σε κανέναν.

Κριτική από Ρίτα Καψιώτη στις 27/02/2021

Πίσω από τις Θυμωνιές (2022)

Πολύ καλή ταινία.Αξιζει να τη δείτε.Σηκωθειτε από τον καναπέ σας και δείτε τι και γιατί συμβαίνει στα βόρεια σύνορα μας..Φοβερή σκηνοθεσία που παρουσιάζει τους 3 πρωταγωνιστές ξεχωριστά και ταυτόχρονα το έργο τρέχει.Νεες ιδέες από ανθρώπους που προφανώς έχουν σπουδάσει πολύ το αντικείμενο τους.Μπραβο και στους ηθοποιούς που ενσωμάτωσαν τους ρόλους τους.Αναστασια φοβερή.

Κριτική από Δημητρης στις 26/01/2023

Ο Σύμβουλος (2016)

Το «Ο Σύμβουλος» είναι μια από τις ταινίες εκείνες στις οποίες ο 40-κάτι ανώτερης μεσαίας τάξης σύζυγος, ο οποίος εργάζεται πάρα πολύ και δεν εκτιμά τα απλά πράγματα στη ζωή, υποφέρει από μια καταστροφική ανατροπή της τύχης που αλλάζει τη ζωή του. Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές ταινίες που λένε αυτή την ιστορία, μερικές που βλέπονται αλλά ξεχνιούνται και τόσες πολλές κακές που θα...

Κριτική από Nicholas στις 27/06/2019