Inny ClemonsInny Clemons - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Ηλέκτρα (2005)

Η Ηλέκτρα δεν είναι τέλεια, ο διάλογος είναι χαζός, η πλοκή είναι μάλλον ελαφριά και προσπαθεί λίγο να ανακάμψει με παιδικές αναδρομές και εσωτερική ψυχική αναζήτηση, με μια μάλλον άσκοπη υποπλοκή και ενώ ήταν εντυπωσιακά χορογραφημένη η τελική αναμέτρηση. Ωστόσο, είναι μια οπτικά κομψή ταινία με εξαιρετική κινηματογράφηση, φανταστικές τοποθεσίες, κοστούμια με έμπνευση και διασκεδαστικά...

Κριτική από ΑΛΕΞ στις 02/01/2024

Απέραντο Γαλάζιο (1988)

Ταινια αριστουργημα με ποιοτικους ηθοποιους κ σεναριο που σε καθηλώνει εως το τελευταιο λεπτο. Τα τοπια υπεροχα, οι σκηνες μεσα στο νερο αρκετα ρεαλιστικες και σεναριο που δε σε αφηνει ασυγκινητο. Ειδικα στο τελος σου περναει μια μαγεια και ενα μυστηριο και σε κανει να περιπλανιεσαι με σκεψεις .Αξιζει να τη δειτε!!

Κριτική από Γιωργος Ξ. στις 25/01/2023

Η Δύναμη της Πίστης (2019)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ. Μακαρι αυτη η ταινια να επιρεασει τους ανθρωπους πραγματικα και να αποδεκτουν τον θεο στην ζωη τους γιατι πραγματικα μπορει να κανει θαυματα οπως σε αυτο το παιδει αρκει να εχουμε επιμονη και πιστη σε αυτον και να ακουμπαμε πανω του οτι προβλημα εχουν. Μπραβο στους δημιουργους της και ευχομαι να αγγιξει καρδιες για πραγματικα αξιζει.

Κριτική από Αναστασια στις 30/03/2020