Michael Showalter - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Εχθροί Για Πάντα (2006)

Ένα πραγματικά διαφορετικό western έρχεται να μας κερδίσει το ενδιαφέρον με πρωταγωνιστές και ταυτόχρονα αντίπαλος τον Λίαμ Νίσον και τον Pierce Brosnan. Δύο πρώην στρατιωτικοί κατά την περίοδο του αμερικανικού εμφυλίου που έχασαν και οι δύο τις οικογένειές τους, βρίσκονται αντιμέτωποι στα χιονισμένα βουνά και τις έρημες πεδιάδες της άγριας Δύσης. Η ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη αυτή...

Κριτική από Κατερίνα στις 20/04/2020

Η Μπαλάντα του Μπάστερ Σκραγκς (2018)

Η ταινία είναι μια ιδιοφυϊέστατη αφήγηση 6 ιστοριών στην άγρια Δύση. Άλλες είναι κωμικές και βίαιες και άλλες πλήρως δραματικές. Οι αλλαγή του ύφους μου κρατάει το ενδιαφέρον ενώ κάθε μία από τις έξι ιστορίες έχει ένα βαθύτερο νόημα και μια φρέσκια απεικόνιση της επικίνδυνης άγριας Δύσης.

Κριτική από Nick στις 08/06/2023

Γλυκειά Τσάριτυ (1969)

Υπέροχη ταινία και ερμηνείες σε ένα από τα πιο εμβληματικά μιούζικαλ όλων των εποχών! Αθάνατα τραγούδια, απολαυστικό σενάριο, σαρκασμός, υπέροχη φωτογραφία και εικόνες της Νέας Υόρκης, η πρωτεύουσα του αμερικανικού ονείρου που τελικά ματαιώνει τα φιλόδοξα όνειρα πολλών κατοίκων της. Υπέροχες οι χορογραφίες του Bob Fosse και η ερμηνεία της Shirley Mclaine.

Κριτική από Theo musical στις 25/08/2023